In-Vo.nl
    Home
  Home
  In-Vo Rooster
  In-Vo Thuis
  In-Vo Matrix
  In-Vo Mobiel
  In-Vo Reservering
  In-Vo Smart
  Contact
In-Vo Rooster
In-Vo Rooster

Wat is In-Vo Rooster?
In-Vo Rooster is een volautomatisch presentatiesysteem om mededelingen en dagelijkse roosterwijzigingen in school te presenteren.

Hoe werkt In-Vo Rooster?
In veel scholen is een roostermaker actief. Traditioneel maakt deze medewerker de dagelijkse roosterwijzigingen op de computer en presenteert deze via een afdruk in de school. Ook komt het voor dat de informatie overgetypt wordt in de software nodig voor de aansturing voor het 'oude' Led-matrix bord.
In-Vo Rooster werkt anders. De wijzigingen worden getoond op een lichtkrant-monitor, die bij de ingang is opgehangen. De roostermaker upload de wijzigingsinformatie met één handeling naar een afgeschermde rooster-webserver. Geen speciale software op de eigen computer nodig, geen ingewikkelde handelingen. Alle benodigde software draait op de webserver, en die webserver zorgt voor de geschikte opmaak op de lichtkrant-monitor. Zijn de wijzigingen te groot voor één pagina? Geen probleem, de software zorgt automatisch voor een verdeling over de pagina's. Met goede afspraken is het zelfs mogelijk om de informatie automatisch over meerdere monitoren te verdelen.
De opmaak van de monitoren wordt standaard eenmalig naar uw wensen of huisstijl aangepast. Informeer naar de mogelijkheden.

En docenten?
Op dezelfde wijze kunnen ook de roosterwijzigingen voor docenten worden gepresenteerd. Geen losse briefjes, maar een lichtkrant-monitor in de docentenkamer die snel kan worden geraadpleegd.

Andere voordelen?
Door deze aanpak is de wijzigingsinformatie direct aanwezig op het Internet. De producten In-Vo Thuis en In-Vo Mobiel maken gebruik van dezelfde informatie, zodat voor deze toepassingen geen extra handelingen nodig zijn. Kortom: de roostermaker voorziet de drie toepassingen van de juiste informatie met slechts één handeling. Dat is uniek.

En het roosterprogramma?
Als de roostermaker werkt met een roosterprogramma, dan zijn de wijzigingen veelal exporteerbaar. Dan wordt alles nog eenvoudiger. In-Vo Rooster werkt standaard met GP-Untis maar kan op verzoek worden aangepast aan een ander programma.

© In-Vo.nl 2009-2010