In-Vo.nl
    Home
  Home
  In-Vo Rooster
  In-Vo Thuis
  In-Vo Matrix
  In-Vo Mobiel
  In-Vo Reservering
  In-Vo Smart
  Contact
In-Vo Matrix
In-Vo Matrix

Wat is In-Vo Matrix?
In-Vo Matrix is de manier om, via een Internetpagina, mededelingen en dagelijkse roosterwijzigingen van Led-matrix borden thuis te kunnen raadplegen.

Hoe werkt In-Vo Matrix?
Veel scholen met Led-matrix borden gebruiken voor de aansturing hiervan het software programma Winspec. Als de roostermaker de wijzigingsinformatie intypt om deze informatie op het matrixbord te kunnen tonen, dan wordt deze informatie ook op de computer of het schoolnetwerk bewaard. Door dit bestand te uploaden naar een afgeschermde webserver, kan de informatie zichtbaar gemaakt worden voor ouders of leerlingen via een Internet Pagina. En extra handeling, maar direct is dezelfde informatie thuis beschikbaar.
Er zit n voordeel in het verwerken van de informatie. Omdat de informatie in de webbrowser thuis scrollbaar is, worden alle pagina's van het matrix bord onder elkaar getoond.

In-Vo Matrix wordt alleen geleverd als de Winspec-software al op school aanwezig is. De Internet-pagina wordt eenmalig aangepast aan het formaat van het matrix bord een heeft de beperking dat de dubbelbrede knipperende letters niet kunnen worden getoond.

© In-Vo.nl 2009-2010